2013.07.12.@ 10.07

A kedvenc világsztárunk: Palvin Barbi

Ő az a magyar lány, aki a legnagyobb sztárbulikba bejáratos, és aki rendszeresen szerepel a nemzetközi bulvárlapokban. Ezért a Cosmo.hu elcsípte őt a magazin augusztusi címlapfotózásán, hogy kifaggassuk, milyen az élet a vörös szőnyegen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kedvenc világsztárunk: Palvin Barbi

 

Barbi az augusztusi Cosmo címlapján

Mi volt a leghajmeresztőbb hír, amit magadról olvastál?
„Palvin Barbara Miamiban pózol Justin Bieber turnébusza előtt a srác pólójában.” Ehhez képest az egész egy fotózás közben a sminkbusz előtt történt… természetesen a saját felsőmben! De persze nem izgatom ilyeneken fölöslegesen magam.

Egyébként találkoztál Selena Gomezzel a bizonyos ‘Bieber-botrány’ után? (Barbi a Victoria’s Secret show backstage-ében hátulról beugrott Justin Bieber egyik fotójába, amit Selena Gomez azonnal kitett a Twitterére ‘…’ felirattal, így rögtön elindult a pletykaáradat, miszerint Barbi miatt szakított a sztárpár. Ezt a képet azóta már eltávolították a közösségi oldalról.)
Igen, a Golden Globe-on odamentem hozzá, hogy tisztázzuk. Mert biztos, hogy sokat fogunk még találkozni, és nem szeretném kellemetlenül érezni magam egy félreértés miatt. Mindketten bocsánatot kértünk a másiktól. Valójában ő indította el az egészet azzal, hogy kitette a képet. Ha ez nincs, nincs botrány sem!

Selena és Barbi

Találkoztál Steven Spielberggel is. Az csak egy közös fotó volt, vagy azért filmezésről is beszélgettetek? Hiszen már többször is nyilatkoztad, hogy szívesen színészkednél a későbbiekben.
Ez a Golden Globe előpartiján történt, és nagyon sokan odamentek hozzá, ennek ellenére volt időnk picit beszélgetni. Kérdezte, hogy szeretnék-e színészkedni, én meg unott fejjel azt válaszoltam, hogy ‘nem tudom, még gondolkodom rajta’… De persze, hogy szeretnék, csak nem akartam ezzel indítani!

Steven Spielberggel

Biztosan sokan irigykednek, hogy Leonardo DiCaprióval is már többször összefutottál!
Ő nagyon aranyos! Cannes-ban megláttam, és fotót szerettem volna vele készíteni, mert a nővérem odavan érte. Leonardo nagyon rosszul érezte magát az időeltolódás miatt, és adtam neki egy spéci rágót, amitől jobban lett. Elcsevegtünk egy kicsit, tényleg jófej!

Leonardo Dicaprióval

Itt megnézheted, hogyan zajlott a Cosmopolitan augusztusi címlapfotózása:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss