2013.07.17.@ 12.07

Fiú vagy lány lesz Fergiék bébije?

Josh Duhamel nem bírta tovább magában tartani a nagy hírt, és egy beszélgetős műsorban kifecsegte a születendő baba nemét, ami…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fiú vagy lány lesz Fergiék bébije?

Kisfiú! Az ifjú apa alig bír magával a boldogságtól. Azt csak reméljük, hogy az egyébként elég határozott Fergie rábólintott a bejelentésre, és nem fogja férjét megszidni emiatt. Josh, Kelly Ripa műsorvezető kérésére, hogy válasszon a kék és rózsaszín rugdalózók közül, a kéket választotta, de a bébi nevét egyelőre nem árulta el.

„A legfontosabb, hogy Fergie pihenjen az utolsó trimeszterben, hiszen a baba szeptemberben érkezik. A terv az, hogy néhány hónap szabadságot én is kiveszek, hogy segíteni tudjak, hogy ott legyek a fiam mellett, amikor szükséges. Szeretnék nagyon jó apuka lenni!”

Egy korábbi közleményben a kismama úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen egyben tartja a családot, még akkor is, ha a picivel Josh forgatási helyszíneire kell utazzon. „Annyit lesznek velem, amennyit csak lehetséges. Remélem a rendezők is megértik majd, hogy nekem a család a legfontosabb” – tette hozzá a lelkes apuka. Szuperédes, nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss