2013.07.18.@ 12.07

Jön David Beckham tévéműsora

David egy régi álmát valósítja meg: az egyik brit csatorna felkérte őt, hogy szerepeljen egy vadiúj sportműsorban, ami gyerekeknek szól. A mi álmunk is teljesült: ezek szerint egyre sűrűbben látjuk majd a szexi fickót…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön David Beckham tévéműsora

„Mindig is az egyik legfontosabb dolog volt az életemben, hogy példát mutassak a kicsiknek, hogy a sport szeretetére neveljem őket. Úgy tűnik, ez az álmom most valóra válik” – nyilatkozta a négy gyerekes apuka.

A Sky Sport Tv csatorna új reggeli élő show-t indít augusztustól, ahol Becks vállalta az egyik moderátor szerepét, többek között Jessica Ennis-Hill olimpikon mellett. A szombat reggelenként jelentkező műsorban gyerekek faggatják majd a sportolókat kitartásról, versenyekről és minden másról, ami csak eszükbe jut. Mivel a sikeres focistának, úgy sejtjük, amúgy is gyerekzsivajtól hangosan telnek a napjai, sok felkészülést nem igényel számára a műsor. „Az a cél, hogy a fiataloknak megmutassuk, hogy a kitartás és a kemény munka meghozza a gyümölcsét! Az, hogy remek sportolók társaságában vehetek részt a műsorban, számomra külön megtiszteltetés” – tette hozzá David. Reméljük rövid, szexi focis shortokban magyarázza majd a gyerkőcöknek, milyen a menő focista!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss