2013.07.22.@ 11.07

Henry Cavill szembeszáll Batmannel

A legutóbbi Superman-film, Az acélember olyan remekül sikerült, hogy a rendezője, Zack Synder és Batman újjáélesztője, Christopher Nolan úgy döntöttek: a világtörténelemben először összeeresztik a két szuperhőst! Ez tudod mit jelent? Két első osztályú pasit egy vásznon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Henry Cavill szembeszáll Batmannel

A DC Comics két legnépszerűbb világmegmegmentőjéről szóló gigafilmben már tuti, hogy ott lesz a dögös Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, a rendezői székben pedig Synder csücsül majd.

Henry és Amy készülhetnek az újabb fülledt közös jeleneteikre

Hogy Batman szerepét ki kapja, egyelőre még nem tuti, de egyáltalán nem biztos, hogy a Sötét Lovag, Christian Bale lesz a befutó. Bár a legutóbbi denevéremberes filmje, a Felemelkedés szinte csak jó kritikákat kapott, azért néhányan megjegyezték, hogy Chris talán már nem elég fiatal a szerepre. hm, azért mi szívesen néznénk még őt a fekete latex-cuccában, te nem? A nagy összecsapásra 2015-ig kell várnunk, de ha addig már nem bírod Henry nélkül, megsúgjuk, hogy nemsokára Guy Ritchie akciófilmjében láthatod majd, a The Man from UNCLE-ben.

Te is örülnél, ha Christian újra feketét öltene?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss