F&F – Karakteres kabátok [X]

A kifutók egyöntetűen a kabátokra helyezték a hangsúlyt

F&F – Karakteres kabátok [X]

Legtöbbünknek a kabát nem több, mint egy praktikus téli ruhadarab, ami megvéd minket a hidegtől. A nagy tervezők azonban ezt teljesen másképp látják. A Burberry, Chanel, Jil Sander és Victoria Beckham őszi/téli kollekciójában is nagy hangsúly helyeződött az egyedi és karakteres kabátokra, legtöbbjük magát a showt is egy pompás kabáttal nyitották.

Ami az anyagot illeti, itt a klasszikus szövetek uralkodnak, tweed hatású, kockás textilek, mégis igazi nagyvárosi hangulatot árasztó összhatás volt az alapkoncepció. A színek pedig hűvösebbek, többnyire a kék, a sötétbarna és a szürke árnyalatok domináltak.

Bőr, szövet, csipke, gyapjú, steppelés – az őszi/téli trendek a textúrák találkozásáról is szólnak. Válassz szőrmebéléses kabátot vagy motoros dzsekit a farmerhez és bakancshoz. Elegánsabb megjelenéshez a bőrszegélyes gyapjúszövet kabátot ajánljuk egy színes kötött darabbal.

A jól öltözött férfiak idén télen a múltat idézik: klasszikus szövetek, kockás minta, passzos kötött darabok a nagykabát alatt. Idén a hűvösebb színárnyalatok, a kék, a szürke, a bordó és homokszín van főszerepben. A téli kabát kulcsfontosságú, csakúgy mit a kisebb méretű steppelt vagy motoros dzseki.

További információk: www.ffdivat.com

Még több

friss