A RobSten-saga folytatódik: újra együtt a pár?

Tegnapelőtt Kristen Stewart háza előtt látták parkolni Pattinson autóját, majd délután arról is készültek fotók, ahogy a srác hazakocsikázik az exétől. Aki úgy tűnik, most újra a barátnője. Tudja még ezt követni valaki?

A RobSten-saga folytatódik: újra együtt a pár?

Haladjunk csak szépen sorjában: igazából már több szemtanú is felkereste azzal a pletykalapokat, hogy csütörtök óta együtt látták romantikázni a Twilight ex-álompárját LA-ben, de fotók híján erről nem írtak a magazinok. Aztán vasárnap egy paparazzó kiszúrta, hogy Rob szürke Dodge Durangója ott parkol közvetlenül Kristen kocsija mellett, a színésznő háza előtt.

Bár állítólag mindketten továbbléptek már a szakítás óta (Rob Riley Keough-gal bulizik, Kristen pedig Michael Pitt-tel), Pattinson nagyon boldognak tűnt, ahogy a vasárnap délutáni napsütésben kocsival távozott Kristentől.

Egy biztos: egyikük sem fogja hivatalosan bejelenteni, hogy járnak-e vagy sem, mivel már korábban is közölték az újságírókkal, hogy senkinek semmi köze a magánéletükhöz. Azért mi nagyon kíváncsiak vagyunk… szerintetek káposztát melegítenek?

Még több

friss