Penn Badgley, a számkivetett

Ne izgulj, szó sincs arról, hogy a Gossip Girl-sztárra ráunt volna Hollywood. Épp ellenkezőleg: egy klassz Shakespeare feldolgozásban ő lesz a szerelmes lovag, akit száműz a király.

Penn Badgley, a számkivetett

A Gossip Girlben Dan sokszor fordult tanácsért Chuckhoz, és úgy tűnik, Penn a való életben is követi Ed Westwick példáját. Míg Ed a legújabb Rómeó és Júlia adaptációban játssza Tybaltot, Penn most szerződött le a Cymbeline egyik főszerepére. Ez a Shakespeare-dráma ugyan kevésbé ismert, de a sztori ugyanolyan izgalmas!

Penn Posthomust, az árvát alakítja majd, akit Cymbaline király saját fiaként nevelt fel, és kiváló harcost képzett belőle. Ám Posthomus beleszeret a király lányába és titokban feleségül veszi, emiatt viszont száműzik őket a királyságból. A dráma itt kezdődik: megindul a vetélkedés a trónért, és megpróbálják szétválasztani a két szerelmest. Mi alig várjuk már, hogy a moziban drukkolhassunk nekik!

Arról egyelőre viszont még nincsenek infók, hogy ki játssza majd Cymbaline csodaszép lányát. Te kit látnál szívesen Penn mellett?

Még több

friss