Lewis és Nicole: csapó három

Alig egy hónapja másodszorra is szakított a sztárpár, de most sem bírták sokáig egymás nélkül. Lewis egy szuper romantikus meglepivel engesztelte ki összetört szívű szerelmét.

Lewis és Nicole: csapó három

A szexi Forma 1-es pilóta nemrég még a Playboy-villában mulatott, de úgy tűnik, a bikinis csajok sem tudták feledtetni vele exbarátnőjét. Az elmúlt hetekben romantikus üzemmódba kapcsolt, hogy visszaszerezze Nicole-t.

Először Twitteren célozgatott rá, mennyire hiányzik neki az énekesnő, majd a Hungaroringen aratott győzelmét is neki ajánlotta. A hétvégén pedig következett a végső döfés: egyenesen Los Angelesbe repült a lányhoz, és kibérelt egy tengerparti nyaralót, ahol egy filmbeillő vacsival várta. A teraszon megterített asztal körül mindent gyertyák és virágok borítottak, sőt még egy homokvárat is építtetett az extra hatás kedvéért. Nem csoda, hogy Nicole nem tudott ellenállni a srácak: Lewis aztán tudja, mivel hódítsa vissza szerelmét!

Barátaik szerint nyilvánvaló, hogy együtt szeretnének lenni, ezért most mindent beleadnak, hogy valóban működjön a kapcsolatuk. Mi mindenesetre drukkolunk, hogy ezután már tényleg az esküvő és egy Hamilton-bébi következzen!

Még több

friss