Szexibb, mint a Zöld íjász?

Stephen Amell volt kétségkívül a 2012/13-as tévés szezon abszolút felfedezettje: a hat kocka a hasán elég volt, hogy népszerűvé tegye a Zöld íjász című sorozatot. Szeptembertől viszont támad Stephen unokatesója, Robbie is egy saját show-val, és már most gyűjti a rajongókat – természetesen félmeztelenül.

Szexibb, mint a Zöld íjász?

A 25 éves srác a The Tomorrow People főszereplője lesz, ami szintén az amerikai CW-n csatornán fut majd, ráadásul ugyanazon a napon, amikor a Zöld íjász, vagyis szerdánként! „Már az is csoda, ha egy olyan akad a családban, aki főszereplő valamilyen sorozatban. De mi most mindketten ezt csináljuk, ráadásul ugyanazon a csatornán, ugyanazon az estén, ami tiszta őrület!” – áradozott lelkesen a fiú a Bello magazinnak.

A sorozatról sokat elárul az, hogy a kanadai forgatási helyszínhez közel bérelnek egy saját konditermet is a pasinak, ahol napi szinten kell majd edzenie. A fotókat elnézve szerintünk nem lesz gond a testépítéssel, egész jó adottságai vannak Robbie-nak. Neked melyikük jön be jobban: ő, vagy a szexi kuzin?

Robbie és Stephen még a pólóikat is ugyanott vásárolják

Még több

friss