Jön a Narancsvidék mozifilm?

Idén épp 10 éves a szupernépszerű amerikai sorozat, a készítők pedig azt fontolgatják, hogy újra összehozzák a régi stábtagokat. Az egyik szereplőnek azonban semmi kedve a show folytatásához.

Jön a Narancsvidék mozifilm?

Mischa Barton egy amerikai magazinnak beszélt arról, miért nem szeretné újra eljátszani Marissa szerepét (aki egyébként meghalt a harmadik évad végén): „Persze soha nem mondd, hogy soha. De úgy érzem, hogy a karrierem szempontjából nem lenne helyes döntés visszatérni a Narancsvidékbe. Mielőtt elindult volna a sorozat, sok jó, komolyabb filmben szerepeltem, de a műsorral járó hírnév nem tett jót nekem.” Mischa egyébként már akkor sem szerette a karakterét, amikor a sorozat rekordnézettségeket döntögetett: azt mondja, azért szállt ki belőle, mert úgy érezte, kifulladt a sztoriszála.

„Marissa olyan sok mindenen ment keresztül, hogy egyszerűen nem maradt semmi, amit ne próbált volna ki. Hogy őszinte legyek, alig vártam, hogy meghaljon.” Szerintetek nélküle is izgalmas lenne egy folytatás, vagy egy Narancsvidék-mozifilm?

Még több

friss