Carrie és Samantha első találkozása

Már alig várjuk, hogy ősszel folytatódjon a Carrie naplója, hiszen végre feltűnik benne Samantha is. Eddig a sorozat készítői titokban tartották, hogyan találkozik először Carrie-vel, de egy bennfentes most mégis elárult pár infót.

Carrie és Samantha első találkozása

Nem is akárkinek, hanem Eric Daman jelmeztervezőnek járt el a szája. Tudod, neki köszönhetjük a Gossip Girl szuper outfitjeit is. Eric egy interjúban mesélt a sztori alakulásáról. “Samantha floridai lány, egy teljesen más közegből jön, plusz idősebb is a többi szereplőnél. Donna laDonna rokona, így ismerkedik meg Carrie-vel. Először Manhattanben találkoznak, ahol Samantha a zeneiparban dolgozik.” Vajon egy buliban futnak majd össze vagy esetleg egy klipforgatáson – te melyikre tippelsz?

Samantha merész stílusa elsőre biztosan sokkolni fogja Carrie-t, hiszen a szuper magabiztos csajszi leopármintás topban és bőrminiben hívja fel magára a figyelmet. De Eric azt is elárulta, Carrie stílusát nagyban befolyásolja majd Samantha, az ő hatására kezd el bátran kísérletezgetni. Nem beszélve arról, hogy pasizás terén is biztos kap egy-két tippet idősebb barátnőjétől…

Még több

friss