Itt az első fotó Kim Kardashian bébijéről

Kanye és Kim több mint 2 hónapig rejtegették a kis North Westet, de most végre megmutatták cuki lányukat. A baba igazi mini hasonmása szüleinek, és már most tudja, hogyan pózoljon a kameráknak.

Itt az első fotó Kim Kardashian bébijéről

Sokáig ment a találgatás, melyik magazin címlapján láthatjuk majd először Kim és Kanye csöppségét. A rapper állítólag még a Vogue-ot is megcélozta, de végül inkább egy tévéműsorban leplezték le az első képet North-ról. Bármennyire is állították a büszke szülők, hogy nem akarnak pénzt keresni a bébifotókkal, a kis család mégis szépen profitál belőle.

A baba-premiert ugyanis a nagymami, Kris Jenner talk showjának évadzáró epizódjára időzítették, mini-Kimye pedig nézettségi rekordot hozott a műsornak. Nem véletlen, hiszen a kis Nori szuper cuki keveréke szüleinek: Kim szemeit és száját, plusz Kanye arcvonásait örökölte. Kris egyébként nagyon meghitt interjút készített Kanyével, a rapper egészen elérzékenyült, amikor lányáról és Kimről beszélt: „Most már két különleges ember is van, akikért élhetek. Egy egész család, egy egész világ.” Gondoltad volna, hogy Kanye ilyen romantikus is tud lenni? Itt lenn a teljes interjút meg tudod nézni:

Még több

friss