Eminem nagy meglepetéssel készül

Három éve nem hallottunk a srácról, de most végre bejelentette, hogy jön az új albuma – ami, azt ígéri, nagyon meglepő lesz majd. Az első dalba már bele is hallgathatsz nálunk.

Eminem nagy meglepetéssel készül

A showbiznisz kerekei időnként gyorsan, időnként pedig nagyon lassan őrölnek. Ki-ki döntse el, hogy jó-e, ha egy előadó félévente kiad egy új lemezt, vagy csak akkor, ha elérkezettnek látja az időt, ha tényleg van mondanivalója. Eminem soha nem arról volt híres, hogy lakatot tesz a szájára, és arról sem, hogy unalomba fulladva ugyanazt a verklit hajtja évről évre.

Néhány hete egy londoni fellépésen még azzal borzolta a kedélyeket, hogy nem engedte meg a BBC-nek, hogy képet vagy hangot rögzítsen a koncertjén. Bár a rajongók egy kicsit megsértődtek, a rappernek erre is volt magyarázata: „Szerettem volna, hogy azok, akik jegyet vettek a bulira, különlegesnek érezzék magukat, ráadásul az új lemezről is játszottunk néhány dalt. Azok pedig legyenek meglepetések a megjelenésig!” Ezt a választ el is fogadjuk, főleg azért, mert már csak november elejéig kell várni a Marshall Mathers 2 címre keresztelt korongra. Mi örülénk, ha lenne egy újabb Rihanna-duett, te is? Bár ez az első dal sem rossz:

Még több

friss