2013.09.04.@ 17.09

A Philips bemutatja PerfectCare gőzölős vasalóit

A vasalás forradalmian új módja a PerfectCare termékcsaláddal, OptimalTemp technológiával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Philips bemutatja PerfectCare gőzölős vasalóit

Philips PerfectCare termékcsalád: prémium kategóriás vasalási megoldást kínál a forradalmi hőmérsékletszabályozás segítségével

A Philips, a világ elsőszámú vasalómárkája1mindig is élen járt az innovatív megoldásokban. Jól példázza ezt a legújabb PerfectCare gőzállomás termékcsalád is. A termékcsalád tagjainak közös funkciója a forradalmi OptimalTemp technológia, amely tökéletes gőz- és hőmérséklet kombinációt biztosít bármely vasalható anyag esetén.

 

A kizárólag a Philips PerfectCare termékcsaládra jellemző OptimalTemp technológia segítségével egyetlen tökéletes hőmérséklet-beállítással vasalhatja ki ágyneműjétől kezdve a pamut és selyem ruhaneműkön át még a kasmírt is.

A Philips PerfectCare termékcsalád prémium kategóriás ruhaápolási megoldásainak köszönhetően a vasalás gyorsabb, hatékonyabb és egyedülálló élmény lesz. A termékcsalád tagjai: PerfectCare Expert gőzállomás, PerfectCare Aqua gőzállomás, PerfectCare Silence gőzállomás és PerfectCare Pure gőzállomás.

OptimalTemp technológia

A PerfectCare OptimalTemp technológiája a gőz erejével gyors, biztonságos eredményt nyújt, és mindemellett folyamatosan vasalhat az innovatív, tökéletes hőmérséklet-beállításnak köszönhetően. Nincs többé szükség ruháinak anyagok szerinti szortírozására, és nem kell többet várnia, hogy a vasaló visszahüljön a kívánt hőmérsékletre. Biztonságosan vasalhat minden anyagot, hiszen a Philips kifejlesztette a tökéletes beállítást, amely hatékonyan vasal, miközben gyengéd a ruhákhoz. A Smart Control processzor és a  ciklon gőzkamra  (PerfectCare gőzállomások) fejlesztéseknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem fog károsulni egyetlen vasalható anyag sem, mivel ezek a vasalótalpat állandó hőmérsékleten tartják, még akkor is, ha a vasaló akár 5 percen át az anyagon marad. Tehát biztos lehet benne, hogy nem égeti meg a ruhát, és foltot sem hagy rajta.

A PerfectCare készülékeket független szakértők tesztelték, és olyan vezető textilipari szervezetek fogadták el, mint a Woolmark, a legismertebb textilipari márka, melynek képviselői ezt nyilatkozták: „Lenyűgöző eredmények, nem számítottunk ilyen magas minőségre és arra, hogy ilyen egyszerű a használata. Boldogan adjuk legmelegebb ajánlásunkat az OptimalTemp technológiával rendelkező modellekre.”

A PerfectCare termékcsalád

PerfectCare Expert gőzállomás

A Philips PerfectCare Expert gőzállomás volt a PerfectCare-család első tagja és egyben a világ első számú, OptimalTemp technológiával rendelkező, hőfokbelálító tárcsa nélküli gőzölős vasalója. Nemcsak 10%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos gőzgenerátorokhoz képest, de levehető és könnyen feltölthető XL-es víztartálya akár 2 és fél órányi, folyamatos vasalást tesz lehetővé, anélkül, hogy újra kellene tölteni.

PerfectCare Aqua gőzállomás

Az elfoglalt családok számára lett kifejlesztve, nagymennyiségű ruha minél gyorsabb kivasalására. A PerfectCare Aqua az átlagnál nagyobb, extranagy beépített víztartállyal rendelkezik, ami akár 2,2 liternyi vizet is képes tárolni. Így akár 3 órányi folyamatos vasalás is lehetséges. A teljesen átlátszó, beépített víztartálynak köszönhetően a vasalás még sosem volt ilyen kényelmes.

PerfectCare Silence gőzállomás

A Philips PerfectCare Expert sikerére építve a Philips kifejlesztette a Perfect Care Silence vasalót, a világ leghalkabb nagyteljesítményű gőzállomását. Vasalás közben sokakat szokott zavarni a gőzgenerátorok zúgása, mivel gyakori, hogy TV nézés közben végezzük ezt a házimunkát. Ezen segít a PerfectCare Silence, amely így a lehető legélvezetesebb vasalási élményt nyújtja használói számára.

PerfectCare Pure gőzállomás

Egyszerű használni, egyszerű hordozni és tárolni! A Philips PerfectCare Pure mintegy 40%-kal kisebb és könnyebb, mint a gőzfejlesztős vasalók többsége. A lehető legnagyobb teljesítmény és legfejlettebb technológia egyetlen kompakt vasalóban, olyan méretben, ami ideális azoknak, akik ugyan csak kis tárolóhellyel rendelkeznek, de mégis akkora teljesítményt várnak el  tőle, amit egy gőzfejlesztős vasaló nyújtani tud.

További információk!

[1] Forrás: Euro Monitor 2002 – 2010

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss