2013.09.05.@ 11.09

Hurrá, jön Gwen Stefani új babája!

Már hivatalos: az énekesnő és férje, Gavin Rossdale harmadik gyereküket várják! Ennek azért is örülünk annyira, mert a pár 2010 óta szeretne új bébit, csak eddig Gwennek nem sikerült teherbeesni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, jön Gwen Stefani új babája!

„Ennél boldogabbak már nem is lehetnének!” – árulta el Gwen egyik közeli ismerőse, aki egy amerikai magazinoknak tálalt ki az örömhírről. Azóta a sztár menedzsere is megerősítette, hogy igen, lehet bontani a (gyerek)pezsgőt, jön az új Rossdale-baba. A 43 éves énekesnőnek már van két fia, a körömlakk-rajongó Kingston (7) és a Superman-mániás Zuma (5), akik alig várják, hogy játszhassanak a kistesóval.

Sőt: tulajdonképpen már három éve erre vár az egész család, ahogy arról Gwen egy interjúban beszélt nemrég. „Nagyon, nagyon, nagyon szerettem volna teherbe esni 2010-ben, de nem sikerült. Úgy döntöttem, hogy nem bánkódom, örülök annak, amim van. Minden úgy történik, ahogy kell. Elvégre nem irányíthatsz mindent a világon, nem igaz? Persze próbálkozni azért lehet…” Nagyon örülünk, hogy nem adták fel, és alig várjuk, hogy megtudjuk, kisfiú vagy kislán lesz-e!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss