Ryan Gosling sosem akart Christian Grey lenni

Hű csajok, ismét elképesztő dolgok derültek ki a 50 Shades-filmmel kapcsolatban! Képzeljétek, a Universal Studio elsőként Ryannek ajánlotta fel a szerepet, aki gondolkodás nélkül visszautasította. És nem ő volt az egyetlen, aki nemet mondott…

2013.09.06. 11:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ryan Gosling sosem akart Christian Grey lenni

A Hollywood Reporter magazin értesülései szerint Ryant egyszerűen „nem érdekelte” a szerep, szóval a stúdió gyorsan fel is hívta Mr B-tervet, aki nem más volt, mint Garrett Hedlund. Ő egy darabig fontolgatta is, hogy igent mond, de végül azzal a magyarázattal lépett vissza, hogy „nem tud azonosulni Grey-jel”.

Ahogy azt tegnap is megírtuk, EL James mindeközben lelkesen kampányolt Pattinson mellett, akiről a Universal viszont hallani sem akart. Sőt, ahogy azt Breat Easton Ellis a Twitteren elárulta, Ian Somerhaldert és Matt Bomert sem akarták (Ian ellen EL James is tiltakozott egyébként).


Akiknek még jól állt volna a szürke nyakkendő: Garrett és Matt

A legnagyobb fanok viszont a mai napig reménykenek abban, hogy Bomert még be tudják bumlizni a filmbe Charlie Hunnam helyére. A Charge.org-on létrehoztak egy petíciót is, amiben követelik, hogy a Magic Mike szexi sztárja és Alexis Bledel legyenek a film főszereplői, amihez már több mint 40 ezren csatlakoztak. „Számunkra mindig ők lesznek Christian Grey és Anastasia Steele. Bármit el tudunk érni, srácok, BÁRMIT.” Nos, úgy tűnik, mégsem érhetnek el akármit, ugyanis Matt elég kiábrándítóan reagált a petícióra. „Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, és őszintén meghat, amit tesznek. De alig várom, hogy lássam a filmet Charlie-val és Dakotával.” Ti megbarátkoztatok már a választott párossal?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss