2013.09.09.@ 17.09

Wentworth Miller sokkoló titkot árult el

A szökés szexi sztárja, aki augusztusban comint outolt a nyilvánosság előtt, egy hétvégi gálán elmesélte, hogy 15 éves korában öngyilkosságot követett el. Megrázó részletek következnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Wentworth Miller sokkoló titkot árult el

Wentworth a Human Rights Campaign jótékonysági estjén számolt be arról a résztvevőknek, hogyan küszködött tinédzseréként a tudattal, hogy meleg. „Tizenöt éves voltam, amikor először akartam megölni magam – mesélte. – Megvártam, míg elmennek otthonról a szüleim, egyedül voltam a házban, és bevettem egy üveg gyógyszert. Nem emlékszem arra, mi történt ezután, de hétfőn már iskolába mentem, és úgy viselkedtem, mintha nem történt volna semmi.” A srác elmondta azt is, hogy nem segítségkiáltásnak szánta a dolgot, hanem tényleg véget akart vetni az életének.

A kamasz Wentworth is nagyon cuki volt, ugye?

Később felnőttkorában, színészként is problémát okozott neki a titkolózás: képzeld, A szökés stábjából például senki nem tudott a magánéletéről. „Szörnyű volt, mikor interjúkészítés közben arról kellett beszélnem, miért nincs barátnőm, vagy hogy szeretnék-e majd nagy esküvőt…” – mondja. A srác attól tartott, hogy ártana a karrierjének a coming out, pedig rengeteg sikeres meleg színész és színésznő van Hollywoodban: például Neil Patrick Harris, Matt Bomer vagy Cynthia Nixon. Szerintünk Wentworth-ot is ugyanúgy szereti mindenki LA-ben, mint eddig. Főleg, amióta bemutatkozott forgatókönyvíróként is a Stoker cím thrillerrel! Nagyon reméljük, hogy már teljesen rendben van önmagával a fickó.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss