2013.09.10.@ 00.09

Adele apukája békülni szeretne

Szívettépő sztori következik: az énekesnő apukája haldoklik, és nagyon szeretné látni az unokáját, Angelót. A gond csak az, hogy Adele már két éve nem áll szóba vele, miután az apja csúnyán kitálalt újságíróknak a lány múltjáról. Vajon lesz békülés, vagy sem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Adele apukája békülni szeretne

Mark Evans még akkor hagyta el a feleségét és a kislányát, mikor Adele 3 éves volt, és ahogy azt a férfi is beismerte lapoknak, nem volt egy mintaapa. Szinte minden este részegre itta magát, és miután elköltözött otthonról, nem is foglalkozott a lányával. A legdurvább viszont az volt, amikor 2011 karácsonyán, amikor Adele már befutott, Mark felkeresett egy brit napilapot, és arcpirító összegért cserébe a család minden magánéleti titkát kiteregette. Adele akkor megfogadta, hogy soha többé nem beszél vele, de a férfi most nagyon szeretné, ha kibékülnének.

Adele apukája

Mark ugyanazon a napilapon keresztül üzent a lányának, amelyiknek annak idején a botrányos nyilatkozatát tette. Elmondta, hogy 11 tumort találtak már a testében, és az áttéteket az orvosai szerint már nem lehet megállítani. „Attól félek, hogy késő lesz, és úgy kell elmennem, hogy nem láttam a is Angelót és nem tudok kibékülni a lányommal” – mondja. Az énekesnő egyelőre nem válaszolt az apuka nyilvános kérésére.

Adele-nek egészen pici kora óta hiányzik az apukája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss