Titok a múltból: megcsalták Beyoncét

El tudod képzelni, hogy bárki hűtlen legyen egy olyan dögös csajhoz, mint Beyo? Nos, mint az most kiderült, az első barátja többször is félrelépett…

Titok a múltból: megcsalták Beyoncét

Az énekesnő egy Oprah-interjúban évekkel ezelőtt elmesélte, hogy bár általában a végzet asszonyát játssza a klipjeiben, valójában csak két férfival került közelebbi kapcsolatba, és egészen a házasságáig szűz is maradt. Ha ezt eddig nem hitted volna el, itt egy újabb bizonyíték: az első barátja, Lyndall Locke megerősítette az információt!

Lyndall és Beyoncé a szalagavató bulin

A minap így nyilatkozott aThe Sun magazinnak: „A középiskolában ismertem meg Beyót, és 17 éves korunkig együtt is maradtunk. Igazi romantikus sztori volt a miénk: én tiszteltem az ő határait, cserébe pedig elvihettem az érettségi bankettre!” Ahogy azonban az énekesnő egyre híresebb lett, jöttek a bajok. „Ő egyre szebb lett, és egyre többen körülrajongták, én pedig kevésnek éreztem magam mellette. Kapcsolatunk alatt többször is megcsaltam, de ezt persze csak a szakítás után mondtam el neki. Nagyon szégyellem ezt, remélem egy napon majd megbocsát.” Azt nem tudjuk, az azonban tuti, hogy a szupersztár igazi társra lelt Jay-Z mellett.

Még több

friss