2013.09.10.@ 14.09

Vilmos herceg nem tervezte a lánykérést

Vasárnap mutatják be a brit ITV csatornán azt a dokut, ami a királyi családról szól. Mi már most megtudtunk pár infót belőle: a herceg többek közt arról is mesél majd a filmben, hogyan kérte meg Katalin kezét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg nem tervezte a lánykérést

Azt eddig is tudtuk, hogy Vilmos 2010-ben, Kenyában jegyezte el Kate Middletont, de a részletek mindeddig titkosak voltak. Képzeld, Vilmos azt meséli a New Father, New Hope című filmben, hogy nem tervezte meg előre a nagy eseményt, hanem a romantikus pillanat hevében kérte meg Katalin kezét: „Nem találtam ki előre semmit… Csak annyit tudtam, hogy majd egy meghitt, nyugodt helyen szeretném eljegyezni Kate-t. Azt akartam, hogy az alkalom többet jelentsen, mit egy szimpla lánykérés, és igazán emlékezetes maradjon.”

A lánykérés helyszíne: a Cheli & Peacock’s Lewa Safari Camp

Végül a gyönyörű afrikai szavannán tette fel a nagy kérdést Kate-nek, és azt is elárulja, miért épp ott: „Afrika az örök szerelmem, ahová gyerekkorom óta visszajárok. Ha stresszes vagyok, előveszem az iPhone-om, amin legalább száz állatos kép van, kiteszek háttérképnek egy gnút, és megnyuszom – mondja félig viccelődve Vilmos, aki természetesen az egyik legelkötelezettebb természetvédő, és rengeteg afrikai szervezet munkáját segíti.


Vilmos kamaszkorától kezdve visszajár dolgozni Afrikába

„Szerettem volna, ha Kate is megérti, mit jelent nekem Afrika, és neki is szép emlékei lennének a kontinenssel kapcsolatban” – tette még hozzá Vilmos, aki persze alig várja, hogy Györgynek is megmutassa a kedvenc helyeit.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss