2013.09.11.@ 12.09

Nézz bele a Vámpírnaplók 5. évadába!

Érkezett pár vadiúj kép a következő évadból, amelyeken a szexi Salvatore-tesókon kívül az összes kedvenc karakteredről kiderül pár infó… Vigyázat, spoilerezés következik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nézz bele a Vámpírnaplók 5. évadába!

Az első fotókon azt láthatod, ahogy Elena (Nina Dobrev) és Caroline (Candice Accola) beköltöznek a kollégiumba. Milyen vicces tárolóik vannak, nem? Egy kicsit úgy festenek, mintha Bree-nek segítenének kiteregetni a Lila akác közben!

Itt vannak a képes bizonyítékok arról is, hogy Bonnie (Kat Graham) még mindig együtt lóg a szellemként feltámadt Jeremy-vel, és bármilyen furcsán is hangzik, iszonyú szexik együtt, nem?

Egyébként nem ők lesznek az ötödik évad furcsa párosa: hanem Katherine és Silas! Ha láttad a negyedik évad záró részét, akkor már feltűnhetett, hogy a srác furcsán méregette Katherine-t. Nos, annyit elárulhatunk, hogy a szándékai nem épp romantikusak… Szeretnél hallani még egy spoilert? A TV Line infói szerint Katherine az évad közepén életveszélybe kerül majd: egy kriptában találja magát egy Afganisztánt megjárt veteránnal, aki nagyon-nagyon vérjszomjas. Izgalmakban nem lesz, hiány, az biztos! Ki várja már az október 10-i szezonpremiert?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss