Exkluzív interjú Dwayne Johnsonnal

Dwayne magyarul kívánt jó estét Návai Anikónak, amiből jól látszik, mennyire megszerette Magyarországot. A színész június óta forgatja nálunk a Hercules című filmet, amire a Cosmo is bekukkanthatott. Dwayne többek között itt árulta el a kedvenc budapesti helyét is…

Exkluzív interjú Dwayne Johnsonnal

Ha Dwayne pár hónappal ezelőtt nem mutatja meg az iPhone-ján, hogy milyen jelmezben, frizurával, sminkben forgat majd, biztosan nem ismerem meg. A fotó sajnos továbbra is titkos, így a fantáziádra bízom, milyen elképesztő látvány bőrszoknyában, szinte meztelen felsőtesttel és vállig érő hajjal! Főleg, amikor elmosolyodik! Egy igazi szelíd óriás néz vissza rám. Ha követed a Twitteren, te is tudod, hogy Dwayne Johnson a Lánchíd lábánál lakik. Mióta Pestre „költözött”, minden reggel 4-kor kel, kiadós edzéssel kezdi a napot, majd bőséges reggelivel folytatja, mielőtt beül a kocsiba és kimegy a forgatásra. Órákig ücsörög a sminkben, ugyanis a szakállát szálanként ragasztja fel a maszkmester, és napi 10–12 órát dolgozik. Lazításra még hétvégén sincs ideje, mert olyankor tanulja és memorizálja a szöveget a következő hétre. És mivel elkövette azt a „hibát”, hogy világgá kürtölte, mennyire beleszeretett Budapestbe, a barátai és a családja szinte hetente látogatják. Dwayne persze hét közben sincs egyedül: Budapestre az unokaöccse kísérte el, aki egyben a személyi asszisztense is. Viszi a telefonját, a vizet, a törölközőt, és a szemével irányítja a többieket, nehogy túl közel merészkedjenek a színészhez.

Azt hallottam, hogy mindig is a Hercules szerepére vágytál, miért?

Mert a hitről szól. De hogy megértsd, kicsit vissza kell ugranom az időben… Nem voltam könnyű gyerek. 14–15 éves koromban állandóan bevittek a rendőrök, mert sok olyasmit csináltam, amit nem kellett volna. Zavaros életem volt, hittem valamiben, de még magamnak sem tudtam megfogalmazni, hogy mi az. Igazán akkor kristályosodott ki, hogy mit akarok az élettől, amikor egyik nap arra mentünk haza a családommal, hogy a tulaj kirakott minket. Vacak kis kégli volt, viszont még arra se volt pénzünk… ott álltunk fedél nélkül az utcán. Anyám sírógörcsöt kapott, és abban a pillanatban megfogadtam, hogy én soha nem fogom hagyni, hogy a családom ilyen helyzetbe kerüljön. Harrison Fordra és Arnold Schwarzeneggerre gondoltam, akik óriások voltak a szememben, mert a saját erejükből jutottak el a csúcsra, és azt mondtam magamnak: ha nekik sikerült, nekem is megy majd! És onnantól kezdve elkerültem a régi társaságomat, és csak olyanokkal haverkodtam, akik előrevisznek.

Majd pankrátor lettél, akinek a teste a kincse.

Nem akármilyen világ az! Ezeknek a fiúknak abból áll az élete, hogy egész héten esznek, alszanak és edzenek. Ez a vallásuk, és az edzőterem a templomuk. Ami engem illet, szeretek sportolni. Megszoktam, hiszen ebben nőttem fel. Sokszor már nem is azért csinálom, hogy erősebb legyek, hanem mert így indul jól a napom. Mindegy, hogy kardio, Pilates, jóga, futás vagy bringázás, sőt akár meditáció is lehet. A lényeg, hogy valami aktivitással kezdjek reggel.

 

Az interjú folytatását keresd a 2013. októberi Cosmopolitan 71. oldalán!

Még több

friss