2013.09.13.@ 11.09

Mentőt hívtak a Fashion Weekre

Nicole Kidmant a nyílt utcán lökték fel, és miután sokkot kapott, még mentőt is hívtak hozzá. Nem csoda, hogy ideges lett, hiszen egy kitartó lesifotós okozta a bajt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mentőt hívtak a Fashion Weekre

Úgy látszik, a paparazzók mindent megtesznek azért, hogy minél jobb fotókat készíthessenek a sztárokról. Nicole Kidman például azt hitte, hogy a legnagyobb nyugalomban tud eljutni a szállodájához a New York Fashion Week egyik divatbemutatója után, de tévedett: egy lesifotós biciklivel annyira közel ment hozzá, hogy fellökte.

Szegény, Nicole egyből orra esett és alig tudott feltápászkodni a szűk rucijában és tűsarkújában. A sors iróniája, hogy ezt a jelenetet közben egy tucat másik paparazzo fényképezte… Szerencsére a színésznő nem ütötte be a fejét zuhanás közben, viszont látszódott, hogy alaposan megsérült a keze és a lába, arról már nem is beszélve, hogy sokkot kapott az abszurd helyzettől.

Éppen ezért még a mentőket is kihívták hozzá, hogy megtudják, valóban nem történt semmi komolyabb baja. Sőt, a rendőröket is értesítették, mert Nicole szeretné feljelenteni a fotóst. Viszont az tuti, hogy ilyen elegáns feltápászkodást ritkán látni. Hiába, Kidman vérbeli profi!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss