2013.09.13.@ 00.09

Sztárpadtársak: Ki kivel járt egy suliba?

Ne hidd, hogy a sztárok csak a VIP-éttermekből és vörös szőnyeges bulikból ismerik egymást. Sokan már a középiskolában öribarik lettek. Most lecsekkolhatod, kik koptatták anno együtt az iskolapadot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárpadtársak: Ki kivel járt egy suliba?

Nicole Kidman és Naomi Watts: A két ausztrál színésznő még tinikorában barátkozott össze, amikor ugyanabba a gimibe jártak Sydney-ben.

Matt Damon és Ben Affleck: Még azelőtt örökbarátok lettek, hogy befutottak volna a Good Will Huntinggal. Ki tudja, talán már massachusetts-i sulijukban egy unalmas órán elkezdték törni a fejüket a forgatókönyvön!

Cameron Diaz és Snoop Dogg (Lion): Cameronék a Long Beach-en jártak egy suliba, bár Snoop biztos gyakran lógott az órákról. A színésznő azt is bevallotta, hogy egyszer még füvet is vett a rappertől…

Busta Rhymes és Jay-Z: A két rapper már a suliudvaron is szócsatákat vívott egymással egy New York-i szakközépiskolában.

Lady Gaga és Nicky Hilton: Lady Gaga egy New York-i suliban volt osztálytársai az örökösnőnek. Bár gyanítjuk, hogy Paris-szal jobban kijöttek volna, a szolid Nicky-nek nem biztos, hogy bejött Gaga feltűnő stílusa.

Kevin Spacey és Val Kilmer: A két színész egy Los Angeles-i gimiben ismerkedett meg először a színjátszással Val szerint Kevin az élő példa, hogy a színészet igenis tanulható, mert osztálytársa kezdeti próbálkozásai borzalmasak voltak.

Robert Downey Jr., Charlie Seen és Sean Penn: A három rosszfiús színész még a Santa Monica-i gimiben haverkodott össze. Húú, micsoda csínytevésekről tudnának mesélni!

Kate Hudson és Cash Warren: Gondoltad volna, hogy Kate egy osztályba járt Jessica Alba férjével? Talán még randiztak is az egyik sulibulin…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss