2013.09.15.@ 00.09

Kedvenc filmjeid más szereposztásban

Fogadjunk, te se tudnád elképzelni a Karib-tenger kalózait Orlando Bloom, vagy a Titanicot Leo nélkül. Anno pedig nem sokon múlt, hogy ők kapják az álomszerepeket. Most lerántjuk a leplet néhány meglepő majdnem-szereposztásról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kedvenc filmjeid más szereposztásban

Bűbáj Amy Adams és Patrick Dempsey cuki párosa helyett először Christina Aguilerára és Val Kilmerre gondoltak a producerek. Vajon úgyis olyan bűbájos lett volna a film?

Micsoda nő Vivian szerepére több akkori nagy kedvenc is esélyes volt. Julia Roberts még Michelle Pfeiffer-t és Meg Ryan-t is lenyomta a meghallgatásokon.

Titanic A kasszasiker Kate-nek és Leónak is elhozta a világhírt, de az álomszerepeket nem adták könnyen. Olyan nagy neveket kellett kiütniük, mint Johnny Depp, Christian Bale vagy Jennifer Aniston és Drew Barrymoore.

Pearl Harbor Ben-Kate-Josh szerelmi háromszöge is csak az utolsó pillanatban állt össze. Mit szóltál volna, ha Ashton Kutcher játszotta volna az egyik háborús hőst, és Gwyneth Paltrow a szerelmüket?

A Karib-tenger kalózai Orlando Bloom és Keira Knightley kettőse legalább annyira imádnivaló, mint Johnny Depp Jack Sparrow-ként. A készítők először mégis Heath Ledgernek és Amanda Bynes-nak szánták a szerepeket.

Casino Royale Tudtad, hogy Henry Cavill már a Szuperman előtt esélyes volt egy szuperhős szerepére? 007-es ügynökként is biztos szuperdögös lett volna.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss