2013.09.15.@ 19.09

Mr. Darcy-ból Paddington maci lesz

Colin Firth-t mostanában csak komolyabb szerepekben láthattad, most viszont kicsit ő is lazít. Következő mozijában a világ egyik legnépszerűbb mackóját kelti életre. Ugye már te is alig várod, hogy végre ilyen cuki szerepben lásd Mr. Darcy-t?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mr. Darcy-ból Paddington maci lesz

Talán neked is ismerősen cseng Paddington maci neve még az estimesék idejéből. Világszerte gyerekek millió nőttek fel a brit mackó történetein, aki nevét a londoni pályaudvarról kapta. A könyv szerint ugyanis itt talált rá a Brown-család, nyakában a felirattal: “Kérlek, viseljétek gondját a macinak. Köszönöm.” A mindig udvarias Paddington mackó pedig vidáman beköltözött a kis család otthonába, ahol több kötetre való kalandot élt át.

A szuperaranyos történetre Hollywood is lecsapott, ráadásul nem rajzfilmként, hanem élő szereplőkkel filmesítik meg. Colin Firth így nem csak a hangját kölcsönzi majd a macinak, hanem szó szerint életre kelti. Szerencsére azért nem kell hónapokig lekváros kenyér diétát tartania (ez ugyanis Paddington kedvence), hogy maci méretűre hízzon, a testét ugyanis speciális effektekkel varázsolják majd a vászonra. Sőt, Colin arcát és beszédstílusát is így mackósítják majd.

A forgatás idén ősszel startol, és Mr. Darcy-n kívül legalább még egy világsztár feltűnik majd a maci-moziban. Képzeld, a főgonoszt nem más alakítja majd, mint Nicole Kidman! Ugye te is kíváncsi vagy, mi sül ki ebből a szereposztásból?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss