2013.09.17.@ 12.09

“… és legyen világbéke!” Best of Szépségkirálynők

A világ ismét Miss World-lázban ég (11 nap van még a nagy döntőig), és az eddigi versenyzőket elnézve most is számíthatunk néhány nagyon vicces beszédre. Mutatjuk a legújabb és a már-már klasszikus aranyköpéseket is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“… és legyen világbéke!” Best of Szépségkirálynők

Az idei Miss America válogatás egyik királynője, Miss Utah azzal kapcsolatban fejtette ki magvas gondolatait, hogy miért keresnek a nők kevesebbet: „Azt hiszem, mindennek az oktatás az oka… meg az, hogy nem adjuk fel a próbálkozást, hogy ööö próbáljuk kitalálni, hogyan kellene új munkahelyeket teremteni. Azt hiszem, ez most a legfontosabb probléma. És szerintem főleg a férfiak… ööö… ők a vezetői ennek, szóval ezt meg kellene oldani, hooogy hogy lehetne jobb az oktatás. És ezzel megoldanánk a problémát. Köszönöm.” Mi köszönjük, Miss Utah!

Miss Fülöp-szigetek 2001 nem bánja, hogy ő szépnek született. „Mert gyönyörűnek lenni természetes dolog. De ahhoz, hogy valaki okos legyen, ööö, tanulni kell, egy csomó dolgot, nagyon-nagyon sokat kell tanulod, hogy okos legyél.” Szegény biztos sokszor nekifutott, hogy szép és okos is lehessen egyszerre…

A 2007-es Miss Teen USA egyik versenyzőjét, Miss Dél-Karolinát arról kérdezték, szerinte miért van az, hogy az amerikaiak közül sokan nem tudják beazonosítani a térképen az Egyesült Államokat. „Az én véleményem az, hogy az Amerikai Egyesült Államok polgárai azért nem tudják ezt, mert… huh… mert az embereknek nincs otthon térképük, és ööö azt gondolom, hogy az oktatás nálunk olyan színvonalon van, mint Dél-Afrikában vagy az Irakban és… azt gondolom, hogy az amerikai oktatásnak segítenie kellene az amerikaiakat, ééés segítenünk kell Dél-Afrikát és az Irakot is és az ázsiai országokat, mert együtt kell építenünk a jövőnket.” Reméljük, ő nem vesz részt a szép új világunk teremtésében!

Végül Miss Fülöp-szigetek 2013-at idézzük: „A látás a legjobb érzékelési mód, mert a látás hithez vezet, és ha hiszel abban, amit látsz, az maga a tökéletesség.” Ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, csak annyit: MIVAN?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss