2013.09.18.@ 14.09

Dögös csajok csatlakoztak a Futótűzhöz

Az Éhezők viadala második részében nem csak a nagy kedvenced, Ellie Goulding hangját hallhatod, de Julianne Moore alakítja majd a 13. körzet számító és törtető elnökét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dögös csajok csatlakoztak a Futótűzhöz

Julianne biztos nagyon csípheti az Éhezők viadalát, mert még a védjegyének számító vörös tincseiről is lemondott a szerep kedvéért. Ő alakítja ugyanis az eltitkolt 13. körzet kegyetlen elnökét, az ősz hajú, mindig szigorúan vállig érő frizkót viselő Alma Coint. Ha még nem olvastad a könyvet, nem akarunk spoilerekkel bombázni, de annyit elárulhatunk, hogy Alma elnöknő legalább olyan kegyetlen és hidegvérű, mint Snow elnök.

Ne izgulj, nem a memóriáddal van a baj, ha nem rémlik a 13. körzet az előző moziból. Katniss is csak a második részben értesül az eltitkolt körzet létezéséről. Anno ugyanis leigázta a Kapitóleum, de a kis állam a föld alatt továbbra is fennmaradt. A Futótűzben kezdődő lázadásban Anna Coin pedig minden eszközt felhasznál, hogy legyőzze Snow elnököt, és megdöntse a főváros uralmát.

A magyarul ‘A kiválasztottnak’ fordított harmadik és negyedik részt még csak most kezdik forgatni, de a Futótűz már hamarosan a mozikban! Azt már tudjuk, hogy a soundtrack listán többek között a Coldplay egyik dala is felcsendül, de kiderült, hogy Ellie Goulding is hallható lesz rajta.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss