2013.09.19.@ 11.09

Kiderült Katalin hercegnő titka

Már te is kívülről fújod a romantikus történetet, hogy találkozott Katalin és Vilmos az egyetemen, ugye? Most azonban kiderült, hogy a sztori mégsem egészen igaz, mivel Katalin már jóval előbb kiszúrta magának álmai hercegét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült Katalin hercegnő titka

Úgy tűnik, Katalin most már nem csak a tökéletes stílusból, hanem csábításból is adhatna pár leckét. Eddig az egész világ azt hitte, hogy a hercegi pár véletlenül találkozott az egyetemen, és Vilmos csak egy jótékonysági divatbemutatón figyelt fel a barna hajú szépségre. Most viszont úgy tűnik, Katalin volt az, aki korábban már kinézte magának a jóképű herceget, és egy kis taktikázástól sem riadt vissza, hogy elcsábítsa Vilmost.

A titokra a hercegnő életrajzának írója bukkant rá. Katalin középiskolai barátai neki kotyogták el, hogy a Middleton-lány már jóval az egyetem előtt találkozott Vilmossal közös barátaik lévén. Sőt, Katalinnak már ekkor megtetszett a herceg, és mindent megtett volna, hogy több időt tölthessen vele. Így mikor bejelentették, hogy Vilmos a St. Andrew’s egyetemre fog járni, Katalin merész lépésre szánta el magát. Visszavonta jelentkezését az Edinburgh-i egyetemről, és inkább megvárta a következő évet, hogy ő is felvételizhessen Vilmos sulijába. Ezek után talán az sem véletlen, hogy pont átlátszó rucit viselt azon a bizonyos divatbemutatón…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss