9 Így jártam anyátokkal-titok, amit eddig nem tudtál

Te is alig várod már, hogy jövő héten végre elstartoljon a HIMYM utolsó évada? Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk pár titkos infót, amit talán még a legnagyobb fanok se tudtak a kultikus sorozatról.

9 Így jártam anyátokkal-titok, amit eddig nem tudtál

1. A sorozatban is sokat viccelődnek azzal, hogy senki nem tudja, mit is dolgozik valójában Barney. Az ötlet a Jóbarátokból kopizták, ahol pedig Chandler munkája volt hasonlóan rejtélyes.

2. A többi hasonló vígjáték sorozattól eltérően nem élő közönség előtt veszik fel az epizódokat. Az elkészült anyagot később vetítik le egy csoport szerencsés rajongónak, és akkor rögzítik a nevetésüket és reakcióikat.

3. Neked is feltűnt, hogy Barney kedvenc számai a 83, 8 és 3? Ezeket használja a legtöbbet, ha valamilyen statisztikát emleget.

4. Egy szavazás szerint a rajongók Ted barátnői közül Victoriát imádták a legjobban, a legkevésbé pedig Zoey-t. Te egyetértesz az eredménnyel vagy inkább másik csajszikra voksolnál?

5. A negyedik évad alatt Alyson Hanigan és Cobie Smulders is terhes volt. Viszont a sztori szerint se Lily, se Robin nem várt babát, így a jelmezeseknek jó sok munkájuk volt azzal, hogyan álcázzák a két színésznő egyre növekvő pociját.

6. Josh Radnor sajna allergiás a kutyákra. Így amikor Ted és Robin randizni kezdtek a második évadban, el kellett búcsúzni Robin kutyusaitól.

7. Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehet, hogy a Ted gyerekeit alakító két színész egyáltalán nem öregedett a nyolc év alatt? A válasz egyszerű: az ő jeleneteiket mind az első évad alatt vették fel. Bizony, egészen a legutolsó részig, amiben majd az anyjukkal együtt szerepelnek. A készítők tehát mindvégig tudták, ki az igazi Anya, és hogyan alakul majd Ted sztorija.

8. Több sztár is vendégszerepelt a sorozatban, például Britney Spears és Katy Perry is. A stáb viszont leginkább Tim Gunnal imádott együtt forgatni, szinte mindenki sorban állt a divattervező autogrammáért.

9.  Te is csíped a sorozat főcímdalát? Képzeld, a show író-producerei közül ketten is játszanak abban a bandában, amelyik a Hey Beautiful című számot énekli.

Még több

friss