2013.09.24.@ 14.09

SJP egy igazi balerina

Carrie-ként tüllszoknyában sétált a Szex és New York főcímében, sőt Mr. Biget is elrángatta egy előadásra, de képzeld, SJP a valóságban is nagy balettrajongó. Még sorozatot is készít a tüllszoknyák és balettcipők világáról, és ebből az alkalomból ő is balerinaként vonult végig a vörös szőnyegen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

SJP egy igazi balerina

Ugye te sem tudnád elképzelni SJP-t szexi tűsarkú helyett balerina cipőben? A színésznő pedig eredetileg balerinának készült, ráadásul az Amerikai Balett Iskolában is tanult. Így már talán nem is meglepő, hogy egyre aktívabban támogatja a balettszínházakat. Három éve tagja a New York-i Balett Társulatnak, idén pedig ő volt a Balettgála háziasszonya. SJP most is bizonyította remek stílusérzéket: elegáns balerina-dívaként tündökölt halvány rózsaszín pántnélküli rucijában, amihez persze balett-kontyot viselt.

A Balettgála időzítése tökéletes volt, hiszen hamarosan indul SJP saját balettos filmsorozata is. Az online mini-sorozatban a New York-i balerinák életét mutatják majd be – SJP tolmácsolásában. A színésznő ezzel a projekttel igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a balett is van olyan jó szórakozás, mint egy Broadway-musical. Azért reméljük, majd SJP-től is láthatunk majd egy-két forgást és ugrást!


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss