2013.09.25.@ 12.09

Ian dühös, amiért nem játszik a 50 Shadesben?

A szürke ötven árnyalatának rajongói közül sokan Ian Somerhaldert szerették volna látni Christian Greyként, ezért páran fel is háborodtak, hogy nem ő kapta a szerepet. De mit érez a Vámpírnaplók sztárja?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ian dühös, amiért nem játszik a 50 Shadesben?

Amikor hivatalosan is kiderült, hogy végül Charlie Hunnam kapta meg a főszerepet a 50 Shadesben, akkor napokig dühöngtek a vérbeli rajongók, hiszen a szavazások alapján Ian Somerhalder tűnt a tuti befutónak. Hogy mennyire csalódott a srác, arról egy tévés interjúban beszélt.

“Ja neeeem, nem vagyok csalódott!”

„Nagyon hálás vagyok a rajongóknak azért a támogatásért és szurkolásért, amit kaptam tőlük. De az a helyzet, hogy mivel egy olyan sorozatban játszom, amit az év 10 hónapjában forgatunk, időm sem lenne erre. Annyira vicces olvasni az olyan cikkeket, hogy ki vagyok borulva amiatt, mert nem kaptam meg a szerepet. Ez egyáltalán nem igaz. Tuti nehéz dolguk azoknak, akik kiválasztották a szereplőket, és nagyon kíváncsi vagyok arra, vajon milyen lesz a végeredmény.” Oké, hogy Ian nem dühös a történtek miatt, de te már kibékültél azzal, hogy Charlie Hunnam lesz helyette?

“Minden oké, ne aggódjatok értem!”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss