Justin újra a mozikban

Justin Timberlake-nek mostanság biztos nincs ideje unatkozni: idén két albuma is megjelent, bezsebelt egy rakás díjat és elismerést, most pedig színészként is újra nagyot villant. Már itthon is megnézheted a Vakszerencse című filmben, nyomás jegyet foglalni!

Justin újra a mozikban

Az izgalmas moziban Justin egy egyetemistát alakít, aki internetes pókerjátékokból próbálja fedezni a tandíját. Richie a pénzét ugyan elbukja, de rájön, hogy az üzemeltetők manipulálták a játékot, és elhatározza, hogy utánajár a dolgoknak. A srác hirtelen belecsöppen a szerencsejátékot uraló maffiózók világába, és ő is beszáll a bizniszbe. Azonban egyszer csak felbukkan az FBI, és Richie-nek ekkor kezdődik a valódi hazárdjáték…

Ráadásul nem Justin az egyetlen dögös színész, aki miatt tuti imádni fogod a filmet. Richie hatalommániás és ultragazdag maffiafőnökét ugyanis Ben Affleck alakítja. Ben pedig végre nem bozontos szakállal tűnik fel a vásznon, hanem a legsármosabb (de azért elég félelmetes) formáját hozza. Itt lecsekkolhatod a film trailerjét, aztán irány a mozi! A pasid is biztos örülni fog, hogy végre egy akciófilmre akarod elrángatni.

Még több

friss