Katalin és Vilmos elköltöznek

Persze nem olyan messze, csak a Kensington Palotába. Hetek óta várják már, hogy befejeződjenek a ház körüli munkálatok és a kis György herceggel végre-végre elfoglalhassák az otthonukat, ahol többek Viktória királynő is felnőtt.

Katalin és Vilmos elköltöznek

A hercegi pár az A1 elnevezésű apartmanban lakik majd, ahová már a héten elkezdik szállítani a bútorokat az anglesey-i birtokból. A felújításokat és az új dekorációkat Katalin elképzelései szerint készítették, és ami egy kicsit meglepő: nem egy, hanem két gyerekszoba is lesz.

Persze a legmerészebb pletykalapok máris elkezdték találgatni, hogy valószínűleg azért van erre szükség, mert Katalin ismét terhes. Hogy máris megállítsák az őrületet, a palota személyzetének egyik tagja elárulta, hogy szó sincs új royal baby-ről: az egyik szoba György hálója lesz, a másik pedig a játszós szobája. Az apartmanhoz egyébként további tizennyolc helyiség tartozik majd: ezekből öt iroda, három hálószoba és egy gardrób biztosan lesz, és persze külön részleget kap a dadus, Jessie Webb és a pár olasz házvezetőnője, Antonella Fresolone is. Bárcsak látahtnánk pár fotót is ezekről a mesebeli szobákról – alig várjuk, hogy Vimosék beengedjenek egy fotóst!

Még több

friss