Spoiler: Ki lesz Bridget Jones új pasija?

Már csak két napot kell várni és megérkezik angolul a Mad About the Boy, a Bridget Jones-széria harmadik kötetete. Ha nem tudod kivárni a megjelenést, van számodra pár szaftos kis infónk!

Spoiler: Ki lesz Bridget Jones új pasija?

Ahogy azt már nálunk is olvashattad, az új történet már az első oldalakon sokkoló lesz: kiderül, hogy Mark Darcy, Bridget férje már öt éve halott. A hősnönk az ötvenes évei elejét tapossa, van két gyereke és persze írónő lett belőle. Azzal viszont, hogy megözvegyült, újra visszakerült a szingliterepre – csakhogy ez már nem a 90-es évek, ahol Bridget annak idején nagy nehezen még elboldogult. Kedvenc szöszink most online ismerkedik, és össze is jön egy fiatalabb sráccal, a 30 éves Roxsterrel, méghozzá Twitteren.

Hű, gondoltad volna valaha, hogy Bridget lesz az új Samantha Jones? Nos, ő is meglepődik ezen, és nem is nagyon mer mutatkozni a kis toyboyával: azon problémázik, elvigye-e a partiba vagy sem. Persze feltűnik majd a piszok Daniel Cleaver is, aki ismét a fehérneműjével cukkolja Bridgetet, de a hírek szerint a fickó nem kap túl nagy szerepet ebben a részben. Viszont újra itt lesznek Jones legjobb barátai, akik persze most is azon ügyeskednek, hogy segítsenek megtalálni hősnőnknek a szerelmet és a boldogságot. Mr Darcy nélkül biztosan furcsa lesz olvasni a Mad Abouth the Boyt, de azért te is kíváncsi vagy a folytatásra, ugye?

Még több

friss