Kate Middleton alkudozik a boltban?

Nem véletlenül nevezik a hercegnét Zsugori Katának (vagyis Thrifty Kate-nek) Angliában: most itt egy újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire szeret spórolni.

Kate Middleton alkudozik a boltban?

A brit Tatler magazinnak nyilatkozott annak a norfolki antiküzletnek az eladója, ahol Katalin még várandósan shoppingolgatott. Vilmossal éppen útban voltak az Anmer Hall nevű, 10 szobás rezidenciájuk felé, amikor a hercegnő kiszúrta a boltot, és megkérte a férjét, hogy álljanak meg.

A meseszép Anmer Hall

Az eladó elmesélte, hogy Vilmosnak nem volt kedve kikászálódni a kocsiból, és unottan várakozott, miközben a pocakos Katalin a shopban nézelődött. Sőt, ahogy azt már elárultuk az előbb: nekiállt alkudozni! “Teljesen együttéreztem vele – mondja az eladó. – Elvégre rengeteg szobát kell berendezniük a herceggel, az pedig nem olcsó mulatság!” A kedves néni így akciós áron adott el a párnak néhány kisebb bútordarabot, amelyeket (nem vicc!) Katalin egyedül pakolt be az autóba. Te el tudod képzelni ezt a szituációt? Nos, mi nehezen, de örülünk, hogy egyre többet tudunk meg a világ egyik legszimpatikusabb párjáról.

Még több

friss