Megszületett az első Pretty Little Liars-bébi

Neked is feltűnt, hogy a PLL negyedik évadában már alig szerepelt Jenna? Most kiderült, mi volt ennek az oka: Tammin Sursok, a mindig gonoszkodó csajszit alakító színésznő újdonsült anyuka lett!

Megszületett az első Pretty Little Liars-bébi

Jenna nem csak azért lépett le Rosewoodból, mert beparázott Garett halála után – hanem azért is, mert a színésznő most inkább babaszünetet tart. Észre sem lehetett venni, hogy várandós: amikor néha-néha felbukkant a negyedik évadban, mindig kabátokkal és ügyes kameratrükkökkel álcázták Tammin egyre növekvő pocakját. A színésznő kislánya végül tegnap jött a világra, és a különleges Phoenix Emmanuel nevet kapta.

Nekünk hiányzik a dögös Jenna, neked nem?

És ne izgulj, Tammin az életben egyáltalán nem olyan hátborzongató és gonosz, mint a sorozatban! A színésznő a férjével már régóta tervezte a kisbabát, sőt a kis Phoenixnek még legalább 2-3 kistesót szeretnének. Viszont van egy kevésbé jó hírünk is: színésznő bejelentette, hogy a közeljövőben inkább az anyaságra szeretne koncentrálni, ezért lehet, hogy Jenna jó darabig nem tér vissza a sorozatba. Neked hiányozna a bajkeverő lány?

Még több

friss