Josh Hutcherson pasival is randizna?

Az éhezők viadala sztárja alaposan összezavarta az újságírókat a vallomásával: azt mondta, hogy bár most 100%-ban a nőket szereti, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő…

Josh Hutcherson pasival is randizna?

Josh évek óta támogatja az egyik homofóbia elleni kampányt, aminek neve Straight But Not Narrow (a szóviccet nem lehet lefordítani, de azt jelenti, hogy “Heteró, de Melegbarát”). Azóta tartja fontosnak az ügyet, amióta két meleg nagybácsija meghalt, akiket gyerekkora óta nagyon szeretett. A srác most egy amerikai magazinban beszélt arról, hogy szerinte sosem lehet tudni, kibe szeretsz bele, szóval felesleges emiatt problémázni.


Josh az Out magazin fotóin

“Most úgy érzem, hogy csak a nőket szeretem, de mi van, ha egy év múlva megismerek is srácot, és azt mondom: ‘hú, nem akarsz randizni velem?'” – meséli, majd egy nagyon érdekes dolgot mond még: – Én nem szeretem a címkéket, mert megkülönböztetnek másoktól és szűklátókörűvé tesznek. Minden ember egyenlő, a szerelem pedig gyönyörű dolog.” Hm, te mit szólsz ehhez a vallomáshoz? Eddig is szimpatikus volt nekünk a srác, de most, hogy kiállt ilyen fontos ügy mellett, még jobban csípjük!

Még több

friss