Lindsay Lohan öccse barátnőt keres

Oké, Lindsay Lohan nem biztos, hogy az abszolút kedvenceid közé tartozik, de van néhány olyan dolog, amiért érdemes figyelni rá! Például az öccse miatt, akiről itt az ideje, hogy többet is megtudj!

Lindsay Lohan öccse barátnőt keres

LiLo tesója egy érdekes húzás miatt került a figyelem középpontjába: drága nővérkéje ugyanis kiposztolt róla egy olyan fotót, ami lbizonyítja, hogy rajta van egy internetes társkeresőn. Szegény srác, elsőre biztos totál cikinek érezte, hogy Lindsay több ezer követője láthatta, hogyan csajozik, viszont így legalább egy csomó lány felfigyelt rá! És tényleg: nézd, milyen cuki a 25 éves Michael Jr!

/

A srác egész jó partinak tűnik: centi magas, szuper testalkata van, nem véletlen, hogy ő is Ford modell volt, akárcsak a többi tesója, Lindsay, Aliana és Cody. De őt a reflektorfény helyett jobban vonzotta a továbbtanulás és diplomát szerzett egy neves New York-i egyetemen, majd elvégzett egy üzleti sulit is. Emellett mindene a sport és szeret bulizni is, de persze sokkal visszafogottabban, mint a nővérkéje. Szexin hangzik, nem? Te mit szólsz Michael Lohan-hez?

Még több

friss