Újra együtt a Baywatch sztárjai

A piros fürdőrucikről neked is rögtön a szexi vízimentők jutnak eszedbe? Akkor most nosztalgiázhatsz egy kicsit, ugyanis a hétvégén volt a Baywatch-reunion, ahol a szereplők néhány kulisszatitkot is elárultak a kultikus sorozatról.

Újra együtt a Baywatch sztárjai
galéria

Újra együtt a Baywatch sztárjai

Újra együtt a Baywatch sztárjai

Fotó megosztása:

Gondoltad volna, hogy a Baywatch nemsokára 25 éves fordulóját ünnepli? A közelgő évforduló alkalmából gyűltek újra össze a sorozat sztárjai, hogy felelevenítsék a régi emlékeket. Az egykor szívdöglesztő vízimentő srácokat David Hasselhoff (Mitch), Parker Stevenson (Craig) és David Chokachi (Cody) képviselte, míg a szexi fürdőrucis csajokat Gena Lee Nolin (Neely), Erika Eleniak (Shauni), Nicole Eggert (Summer) és Traci Bingham (Jordan). Egyedül talán Pamela Anderson (C.J.) hiányzott a nagy csapatból.

A vidám találkozó közben kiderült az is, hogy a színészeknek igen szigorú feltételeknek kellett megfelelniük, hogy szerepelhessenek a sorozatban. A lányok szerződésében például azt is kikötötték, hogy egész évben tartaniuk kellett bikinialakjukat, különben kirúgták volna őket. Maximum 2 kilót ingadozhatott a súlyuk, ez pedig iszonyatos nyomást jelentett a színésznőknek. Az évek folyamán igazi vetélkedés alakult ki közöttük hogy ki a legdögösebb, főleg, miután Pamela is csatlakozott a vízimentő csapathoz.

Itt megnézhetsz néhány részletet a nagy reunionból, és csekkolhatod, kinek mennyire sikerült megőriznie bombaformáját.

Még több

friss