Vége az álomnak: Enrique Iglesiasék szakítottak

Tizenhárom év szerelem után Anna Kournikova döntött úgy, hogy továbblép. A hírek szerint egyikük sem csalta meg a másikat, hanem egész más ok van a háttérben…

Vége az álomnak: Enrique Iglesiasék szakítottak

Pár hete már felröppent az első olyan pletyka, hogy a teniszcsillagnak elfogyott a türelme, és ultimátumot adott a pasijának: közölte vele, hogy ha nem házasodnak össze, ő kilép a kapcsolatból. Napokkal ezután kiderült, hogy a srác meglepte Annát egy hatalmas házzal (amihez persze saját teniszpálya is tartozik) Miami legmenőbb részén.

Az álomvilla – álompár nélkül

Viszont sajnos nem azért, hogy ott folytassák a közös életüket, hanem hogy itt kezdjen új életet Kournikova. A 38 évesen is kamaszosan sármos és gyakran meztelenkedő énekes nem tudta rászánni magát a komoly döntésre, mert pár órája már hivatalosan is bejelentette a teniszező egyik közeli hozzátartozója, hogy szakítottak. Tizenkét év tényleg elég hosszú idő, szóval meg lehet érteni a lányt, aki nem érte be az eljegyzési gyűrűvel, amit három évvel ezelőtt kapott, nem? Te mit gondolsz? Szerinted újra összejöhet még az álompár?

Még több

friss