Spoiler: Részletek a legmeghatóbb Glee-epizódból

Nem bírod kivárni, mire itthon is leadják a sorozat legújabb részét, amiben elbúcsúznak Finntől, vagyis Cory-tól? Akkor most zsepiket elő, mert összegyűjtöttük az epizód legszívszorítóbb pillanatait!

Spoiler: Részletek a legmeghatóbb Glee-epizódból

Már rögtön az első jelenetben libabőrös pillanatokkal indít a Quarterback, vagyis Hátvéd című rész. Az egész Glee-csapat (kivéve Rachelt) feketébe öltözve énekli el a Seasons of Love című számot. A végén pedig egy szív alakú reflektor világítja meg őket.

Később Kurt elbeszéléséből tudjuk meg, hogy 3 héttel Finn temetése után járunk. Sajnos, ki kell ábrándítsunk: az nem derül ki, hogyan és miért halt meg Finn. De ahogy Kurt fogalmaz: „Mindenki arról akar beszélni, hogyan halt meg. De kit érdekel? Én arról akarok beszélni, miket csinált életében! Egész hátralévő életemben hiányozni fog.” – Itt már tuti az is sír, aki eddig egyetlen részt sem látott a sorozatból.

Amikor Burt, Carole és Kurt elkezdi összepakolni Finn szobáját, az emlékek megrohanják őket. Burt sajnálja, hogy nem ölelte meg többször fogadott fiát, Carole pedig nem tudja, hogyan dolgozza fel fia halálát. Kurt végül úgy dönt, Finn gimis dzsekijét megtartja emlékbe, mert „mikor felvette, olyan volt, mint Superman.”

A csapat azért gyűlt össze, hogy mindenki egy-egy dalban elbúcsúzhasson Finn-től. Mercedes kezdi a sort az I’ll stand by you könnyes feldolgozásával. A végén pedig az egész New Direction csatlakozik a kórushoz.

És végül: Rachel búcsúja. Az egész csapat könnyekben tör ki, miközben Lea első Finn-nel közös dalával köszön el szerelmétől. Amikor pedig kiönti Mr. Shue-nak a szívét, egyértelmű, hogy nem is igazán Finnről, hanem Cory-ról beszél. Szegény Lea, nem lehetett könnyű számára ez a jelenet, de szerintünk nagyon meghatóra és őszintére sikerült!

Még több

friss