Ezért lépett ki igazából Charlie Hunnam

Sokan találgatják, hogy a srác vajon miért adta vissza az Ötven árnyalat főszerepét. Nos, végre sikerült kideríteni az igazságot!

Ezért lépett ki igazából Charlie Hunnam

A színész egy közeli barátja, aki érhető okokból nem vállalta a nevét, kipakolt mindent! Szerinte ugyanis a Kemény motorosok sztárjának több indoka is van arra, amiért nem bújik Christian Grey bőrébe.

„Charlie sokáig fontolgatta, hogy mitévő legyen. Először is azért, mert amikor a lapok megszellőztették, hogy ő fog játszani a filmben, összeroppant annak súlya alatt, hogy a rajongók milyen csalódottak voltak. A végén már szóba sem lehetett hozni előtte a filmet, mert úgy érezte, még el sem kezdett dolgozni, máris millióknak okozott csalódást.”

De nem ez volt az egyetlen ok. A színész attól is nagyon félt, hogy a film körüli felhajtásban igazi szupersztárrá válik, aki még egy feketét sem ihat meg a sarki kávézóban. Erre pedig egyáltalán nem volt felkészülve. Hiszen valójában ő egy nagyon szerény, és visszahúzódó srác.

A rossz nyelvek szerint azonban ez mind csak porhintés, a valódi ok az, hogy Hunnam a forgatókönyvet látva (amit később kapott meg, mint a szerepet) nem akart egy olyan filmben szerepelni, ahol inkább a formás hátsóját filmezik, mint az arcát. A történetet ismerve, ez a félelem jogos, hiszen nehéz lesz úgy érdekes történetet forgatni a regényből, hogy a lényeg ne vesszen el a sok erotikus jelenet közt. Ez néhány hónap múlva kiderül!

Még több

friss