Matt Bomerből még lehet Christian Grey?

Hogy tovább izzítsa a hangulatot, a Universal Stúdió nyilvánosságra hozta a rövidke listát, amelyen a “végleges” befutók nevei sorakoznak. Lássuk, kik szerepelnek rajta…

Matt Bomerből még lehet Christian Grey?

Várjunk egy pillanatot: érdekel bárkit is, mit szellőztet meg a filmstúdió? Szinte 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy az igazi esélyes nem szerepel a nevek között – elvégre Charlie Hunnam is totál meglepetés volt. Ti nem gyanakodtok átverésre? Na jó, azért a rend kedvéért soroljuk: van először is a szexi Jamie Dornan, Alexander Skarsgard, Theo James (Divergent – A beavatott) és Christian Cooke (Bűnös Miami). Hm, na és hol van Matt Bomer?

Nos, a srác a Yahoo Movies-nak adott interjújában most azt mondta, nagyon meghatja, milyen sok rajongó szeretné őt Christian szerepében látni, de ő egy pillanatig sem vágyott arra, hogy bekerüljön a filmbe. Mi a biztonság kedvéért ezt sem hisszük el teljesen, és egy picit még bízunk benne, hogy érnek bennünket meglepetések… Addig is, míg ki nem derül, ki lesz Mr Szürke, nézd meg milyen cuki jelmezekben készül Matt és a családja Halloweenre! Matt Woody-nak öltözött a Toy Story-ból, a párja Buzz Lightyearnek, a gyerekek közül kettő tini nindzsa teknőcnek, a harmadik pedig zombi focistának. Nagyon cukik ezen a fotón, nem?

Még több

friss