A Disney-hercegnő, aki a csajokat is csípi

Képzeld, az egyik legvagányabb mesehősről, Mulanról most kiderült, hogy a mesebeli lovag helyett egy másik hercegnőbe szerelmes. Te mit szólnál egy ilyen meglepő happy endhez?

A Disney-hercegnő, aki a csajokat is csípi

Persze nem a Disney rukkolt elő a harcos hercegnő sztorijának feltuningolt változatával. Mulan csupán a modern tündérmesében, az Egyszer volt, holt nem volt című sorozatban vonzódik a csajokhoz. Pontosabban csak egyhez: Csipkerózsikához, akivel már régóta jó barátnők. Mulannak viszont, úgy tűnik, se a pasikkal, se a lányokkal nincs szerencséje, mivel Csipkerózsika szíve már régóta foglalt. A legutóbbi részben a mindig szuperbátor kínai hercegnő éppen arra készült, hogy végre bevallja valódi érzéseit, amikor Csipkerózsika vidáman elújságolta neki, hogy gyereket várnak Fülöp herceggel. Mulan erre teljesen összetört, és inkább úgy döntött, beáll Robin Hood bandájába. Hű, a harcos csajszi még a szerelmi bánatátot is ultrahősiesen viseli, nem gondolod? Azért reméljük előbb-utóbb ő is megtalálja álmai hercegét vagy hercegnőjét.

Ha kíváncsi vagy Mulan és Csipkerózsika megható jelenetére, de nem bírsz várni, míg nálunk is elkezdik adni a sorozat harmadik évadát, csekkold le az alábbi videót:

Még több

friss