Charlie Hunnam végre nyilatkozott

Azt már tudjuk, hogy nem ő lesz Christian Grey, de az még nem tisztázott, hogy miért dobta vissza a szerepet. Vajon most kiderül?

Charlie Hunnam végre nyilatkozott

Charlie Hunnam nem lógatja a lábát: a Vad motorosok stábjával együtt egy jótékonysági eseményen vett részt egy kaliforniai étteremben. A vacsorán a One Heart Source Education Programs keretein belül gyűjtöttek pénzt afrikai gyerekeknek és Charlie három kisfiút is szponzorált. Az egyikükről így beszélt „Simon, akiről mostantól anyagilag én gondoskodom, tizenhárom évig élt az utcán, miután elveszítette a szüleit. Utána talált rá a szervezet.” A család most egyébként is érzékeny pontja a színésznek.

„Májusban veszítettem el az édesapámat. Úgyhogy a néhány zűrös hónap után úgy döntöttem haza utazom, és a családommal leszek. Szükségem is van rájuk, mielőtt nekilátunk a Vad motorosok utolsó évadának. Nagyon nehéz időszakon megyek most keresztül. Előbb apám halála, a munkám körüli zűrzavar, és most a sorozat utolsó évada. Nem lesz egyszerű ezek nélkül az emberek nélkül élni, ha véget ér a széria.”

Az biztos, hogy a színész mögött valóban nehéz időszak áll. Arról azonban, hogy a Szürke ötven árnyalata körüli felhajtás mennyire viselte meg, nem beszélt. Talán nem akarta tovább szítani a kedélyeket, amelyek amúgy sem nagyon látszanak csillapodni. A hollywoodi gépezet pedig így működik. A színész nyilatkozatát profik állították össze, sajnos nekünk is be kell érnünk ennyivel!

Még több

friss