J. Lo asszisztense a konkurenciához ment

Bizony időnként a Cosmo címlaplányait is hátba szúrják közeli barátok. Jennifer is csak a levegőt kapkodja, amióta „jobbkeze”, Gilly Lyer  egyik régi ellenségéhez pártolt.

J. Lo asszisztense a konkurenciához ment

Jennifer Lopez és Mariah Carey nem éppen arról híresek, hogy a legjobb barátok lennének. Annak idején Carey-t pont Jen karrierje miatt állították félre – és mi tagadás, azóta sem sikerült visszatérnie oda, ahol fénykorában ragyogott.  Az már csak hab a tortán, hogy az American Idol csapatában egymást váltotta a két énekesnő, és Carey cseréjével a nézettség akkorát zuhant, hogy a készítőknek jócskán a zsebükbe kellett nyúlni, hogy visszacsábítsák Jennifert.

Az asszisztens Gilly a sztár ismerősei szerint már régóta tervezte, hogy elhagyja a dívát, de az mindenkinek nagy meglepetést okozott, hogy épp Mariah csapatához csatlakozott. Egy közeli barát szerint J.Lo számít rá, hogy hamarosan a sajtóban fogják kiteregetni a magánéletét. Ami persze mindig téma. Alig néhány napja még arról volt szó, hogy végleg szakított Casperrel, tegnap viszont a srác ezt a fotót posztolta, Randi hétfő címmel. Szerintünk elég jól néznek ki együtt!

Még több

friss