Spoiler: Carrie és Samantha lakótársak lesznek

Végre elstartolt a Carrie naplójának második évada, aminek már az első része tele volt meglepetésekkel és vicces szituációkkal. Te melyik jeleneten nevettél a legtöbbet?

Spoiler: Carrie és Samantha lakótársak lesznek

Carrie elszúrja a családi reggelit

Carrie nagy nehezen rászánja magát, hogy hazautazzon meglátogatni családját. A békés reggeli végül azzal végződik, hogy Carrie véletlenül lebuktatja kishúgát és újdonsült pasiját. Hupsz!

Elveszíti a táskáját

Carrie és Walt Donnával indulnának bulizni, de a csajszi magával hozza Sebastiant is, hogy hátha sikerül kibékítenie őket. Carrie bepánikol, és inkább egyedül indul bulizni, aminek az lesz a vége, hogy a klub előtt ellopják a Carrie-tatyóját – emiatt pedig majdnem letámadja a kétméteres biztonsági őrt is!

Pasinak nézi Samanthát

Miután kirabolták és 40 háztömbnyit gyalogolt tűsarkúban, Carrie megérkezik az eredeti bulihelyszínre, ahol Donna unokatesója a kidobó, akiről azt hiszi, hogy egy Sam Jones nevű pasi. Samről azonban kiderül, hogy valójában ő Samantha – aki szerencsére nem sértődik meg, hogy pasinak nézték, csak lazán közli, hogy a Samantha nevet jobban csípi, és rögtön ingyenpiával kínálja.

Megpróbál betörni a saját lakásába

Samantha végül segít Carrie-nek betörni Larissa lakásába – de ehhez először fel kéne mászniuk a tűzlétrán, amit nem érnek el. Még a zsaruk is megjelennek, miközben Samantha Carrie vállán egyensúlyozik…

És ez még csak a kezdet!

A legzűrösebb helyzet pedig csak ezután jön majd: Samantha ugyanis az epizód legvégén váratlanul betoppan Carrie-ékhez, hogy beköltözzön hozzájuk pár napra, mivel kirakták az előző lakásából. Az új lakótárs garantáltan felforgatja majd a kis Carrie életét…

Ha bele is néznél az epizódba, katt:

Még több

friss