Megszólalt végre Liberty Ross

Liberty Rosst tutira sajnáltad, amikor kiderült, hogy ő Rupert Sanders felesége, akivel annak idején Kristen Stewart félrelépett. Most elárulja, min ment keresztül!

Megszólalt végre Liberty Ross

Ugye emlékszel, mekkora vihart kavart másfél évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy a Twilight sztárja egy nős férfival kavart? Akkor a résztvevők próbáltak mélyen hallgatni a történtekről, de most a megcsalt feleség, Liberty Ross úgy döntött, mesél az érzéseiről: „Borzalmas volt az egész. Kicsit bele is haltam a történtekbe, de most már úgy érzem, kezdek újjászületni.” Nem lehetett neki könnyű, hiszen a férje csupán 20 órával azelőtt árulta neki, hogy viszonya van, minthogy napvilágot láttak róluk azok a bizonyos paparazzo fotók. Arról nem is beszélve, hogy Liberty egész élete a fickó körül forgott: 18 éves volt, mikor összejöttek Ruperttel, és azóta senki más nem érdekelte. Összesen 16 évig voltak együtt!

Liberty és Rupert 2003-ban


Még 2005-ben is szuperboldogok voltak

„Próbáltam magam tartani, amennyire csak tudtam, mert tisztában voltam vele, hogy az a lényeg, hogy a családomat megóvjam.” Ugyan az eset után a férje hivatalos közleményben is bocsánatot kért a feleségétől, de addigra a kétgyerekes Liberty belátta, hogy vége a házasságuknak. „Pedig nem vagyok olyan típus, aki könnyen feladja. Tökéletes anya és feleség akartam lenni, aki mindenben támogatja a férjét, de el kellett fogadnom, hogy ennél többet már nem tudok adni. Sokszor nagyon magányosnak éreztem magam Rupert nélkül.” A színésznő azóta megbocsátott hűtlen férjének, de összejönni már nem akar vele és szuper formában van szingliként is. Ugye, hogy Liberty remek példa arra, hogy a legpocsékabb helyzetekből is talpra lehet állni?

Nem sokkal a szakítás előtt a gyerkőcökkel

Még több

friss