2013.11.05.@ 00.11

Angelina Jolie megbánta a műtétet

Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie mindkét mellét eltávolították, majd azon nyomban helyreállító műtéten esett át. Csakhogy ennek most következményei lettek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie megbánta a műtétet

A hírek szerint a színésznő úgy gondolta, hogyha már kénytelen végigszenvedni egy ilyen súlyos beavatkozást, akkor szeretne még nőiesebb lenni. Éppen ezért az eredeti mellméreténél nagyobb implantátumokat kért.

Ráadásul a helyreállító műtétet is azonnal megcsinálták, pedig más nők, akik hasonlón mennek keresztül, legalább hónapokat vagy akár egy egész évet várnak, hiszen a testüknek szüksége van időre, amíg felépülnek. Sajnos Angelina most érzi mindennek a hátrányait: „Kényelmetlen, fájdalmas és szinte az őrületbe kergeti! – árulta el egy közeli ismerős – A nagyobb implantátum miatt fáj az egész felsőteste, a háta, a nyaka, de próbál úgy tenni, mintha semmi baja nem lenne. Ugyanis tisztában van vele, ha ez kiderül, akkor egyből a lapok címlapjára kerül azért, mert elkapkodta a dolgot és a hiúsága fontosabb volt.”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss